Ewalds Bouwservice 

Wij onderscheiden ons door vakmanschap, betrouwbaarheid en een open manier van communiceren. Bouwen is vertrouwen!

Bouwservice Ewalds

Bouwservice Ewalds verricht werkzaamheden in de bouw aan particulieren en bedrijven. Wij onderscheiden ons door vakmanschap, betrouwbaarheid en een open manier van communiceren, want niet alleen het eindresultaat bepaalt de klanttevredenheid.
Bouwen is vertrouwen, daarvan zijn wij ons terdege bewust. Vandaar dat wij betrouwbaarheid en kwaliteit zeer hoog in het vaandel hebben. Na een persoonlijk gesprek bij u thuis, zullen wij u een praktisch en betaalbaar ontwerp/offerte voorleggen, welke uiteraard aan de hand van uw wensenpakket en de bouwkundige mogelijkheden is gemaakt. Afhankelijk van het soort werkzaamheden kan uw opdracht worden aangenomen voor een vaste prijs of een uurtarief.

Nieuwbouw

Wij nemen al uw zorgen uit handen, zo kunt u bij ons terecht voor uw gehele verbouwing. Van timmerwerk en metselwerk, tot het verzorgen van een complete interne verbouwing of aanpassing alsook op- of aanbouw aan uw woning.

Verbouw

Wij nemen al uw zorgen uit handen, zo kunt u bij ons terecht voor uw gehele verbouwing. Van timmerwerk en metselwerk, tot het verzorgen van een complete interne verbouwing of aanpassing alsook op- of aanbouw aan uw woning.

Onderhoud

Iedereen weet het maar vaak komt het er niet van, onderhoud en/of renovatie. Achterstallig onderhoud veroorzaakt vaak één van de grootste kostenposten. Regelmatig onderhoud is het behoud van uw woning of gebouw. Dit beperkt de kans op calamiteiten en verlengt de levensduur.

Ook voor al uw onderhoudswerk kunt u terecht bij Bouwservice Ewalds. Van het vervangen van eventuele vergane kozijnen tot een complete renovatie van panden. Wij hebben ruime ervaring met deze werkzaamheden en zijn u dan ook graag van dienst.

Renovatie

Bij een renovatie worden vakkundig verouderde of aangetaste delen vervangen en dusdanig uitgevoerd dat u in de toekomst geen onnodige kosten en een product hebt waarop u kunt vertrouwen. Wat is er mooier dan wonen of werken in een prachtig gerenoveerd pand? De combinatie van herstellen van de oude constructies en toepassen van nieuwe technieken leidt tot een zeer goed resultaat. Uiteindelijk ontstaat er een ‘nieuw’ pand dat aan alle moderne eisen voldoet en met de originele historische uitstraling. Passend in de sfeer van de omgeving.

Een goede renovatie staat of valt met de samenwerking tussen u en Bouwservice Ewalds Voor u is de renovatie van uw pand iets bijzonders. Het moet dan ook in één keer perfect, naar uw wensen, gerenoveerd worden. Een optimale samenwerking met een betrouwbare en deskundige partner is daarom van groot belang. Bouwservice Ewalds wil graag deze partner zijn.

Interesse?

Mail ons via info@bouwservice-ewalds.nl of bel ons op (+31)6 309 666 101 voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.